Kollégium

Bemutatkozás

Szálláslehetőség

Kollégiumunk vendégeknek, elsősorban nagyobb létszámú (min. 20 fő) társaságoknak is tud szálláslehetőséget biztostani. Szállás igénylésére 2 - 4 - 5 - 6 ágyas szobákban van lehetőség. A szállás alapdiján felül idegenforgalmi adót is kell fizetni, melynek dija 350 Ft/fő/éj. 

Szállásdíjak (2019. március 1-től):

Beköltözés a 2020-2021-es tanévre

A 2020-2021-es tanévre felvett diákokat e-mailben értesítettük.

!!! V Á L T O Z Á S !!!

A 2020-2021-es tanévre a beköltözés időpontja:

Jelentkezés a 2020/2021-es tanévre

Tisztelt Szülők! Kedves leendő és jelenlegi Diákok!

 

A kollégium következő 2020-2021-es tanévére a mellékelt nyomtatvány kitöltésével és leadásával lehet jelentkezni. A jelentkezési lap leadható

- elektronikusan: somlyai.zsombor@perczelmor.hu e-mail címre,

- postán az SZFSZC Perczel Mór Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, KOLLÉGIUM 8060 Mór, Dózsa György u. 2 címre,

- személyesen az iskolában: a nyári szünet alatt az ügyeleti (szerda) napokon 8-13 óra között.

 

Pillanatok a 2019/2020-as tanév 2. félévéből

 A folyó tanévben kollégiumunk 2. féléve igen tömörre sikerült, ebből szemezgetnénk csöppet:

Sajnálattal, de hiányoltuk Kertészné Magyaródi Szilvia tanárnőt, aki elhúzódó és súlyos betegsége miatt már hosszabb ideje van távol. Vidám és bizakodó személyisége űrt hagyott a csoportban, melyet nem tudtunk pótolni. Ezúton is kívánunk neki nagyon sok erőt és mihamarabbi gyógyulást!

A tanköröket és szakkörös foglalkozásokat, sok alkalommal helyettesítésekkel, de megoldottuk. Alább pár kép található a főzőszakkör és a TESZ tevékenységéről.

Karácsony 2019

Kollégiumunk karácsonyi ünnepségét családias formában tartottuk az év utolsóelőtti tanítási nap estéjén.

Először Zsipi Gyula igazgató úr köszöntötte a meghívott vendégeket és a diákokat, majd 2 vers és 2 rövid animációs film után egy karácsonyi zenei totót töltöttünk ki. Az ünnepségünkre idén Beck Tibornét a Katolikus Karitász munkatársát és Ribárszki Ákos evangélikus lelkészt hívtuk meg, akik gondolataikat, véleményüket és élettapasztalataikat osztották meg velünk a karácsony és a szeretet gyakorlatának témájáról.

 

Egészséges életmód - élhető környezet

A székesfehérvári JAK Nemes Nagy Ágnes Kollégium évek hosszú sora óta életmódversenyre invitál minket. Kollégiumunkat idén Csiszi Eszter, Kiss Eszter, Kiss Máté Tibor és Móricz Csaba képviselte. A 2019. november 20-án tartott vetélkedőn „Diófa” csapat néven indultunk, ahová prezentációval, illusztrációval és Magyarország Nemzeti Parkjainak információival felvértezve készültünk. A verseny vidám, érdekes és jó hangulatú volt, s bár az elsők közé nem kerülhettünk be, de a dobogóról csak pár ponttal lemaradva lettünk a 4. helyezett.

Köszönjük a szervezőknek!

Kollégiumi foglalkozások, szakkörök

A 2019/2020-as tanévben a Tematikus csoportfoglalkozás keretén belül kerül megrendezésre a Klub, prevenciós műhelymunka. A Klubot a Székesfehérvári Egyházmegyei Karitász RÉV Ambulancia munkatársai tartják heti rendszerességgel. Emellet csoportvezetői foglalkozásokon beszéljük meg az aktualitásokat, javaslatokat.

Ebben a tanévben az alábbi szakkörök kerültek meghirdetésre:

- Dekor szakkör

- Főzőszakkör

- Gödör klub

- Sportszakkör

- Szintetizátor szakkör

- TESZ (Természetjáró szakkör)

 

Beköltözés a kollégiumba

  • Új kollégistáknak: 2018.09.02. (vasárnap) 13.00 óra
  • Régi kollégistáknak: 2018.09.02. (vasárnap) 17.00 óra

Az új diákok e-mailben értesítést kapnak arról, hogy mit kell hozniuk beköltözéskor.

Szeretettel várunk minden leendő kollégistát!

Évvégi garden party

A tavalyihoz hasonlóan idén is megrendeztük az utolsóelőtti tanítási napon, június 14-én a kollégiumi kerti partyt. Bár az időjárás nem volt olyan kegyes hozzánk, de az egyik árkád alá beállva mégiscsak elkészültek a mindenki által nagyon várt kürtöskalácsok Incze Sándorné Kati néni igazgatásával. A borús időt és a tanévet így derűs pillanatokkal zártuk :)

József Attila verseny

Ebben az évben is ellátogattunk a székesfehérvári József Attila Kollégium által rendezett JAK vers- és prózamondóversenyre. Iskolánkat Huszti Dominika és Nyári Ádám képvielete, felkészítő tanáruk Incze Sándorné Kati néni volt. A versenyen Nyári Ádám versmondás kategóriában különdíjat kapott. Gratulálnunk Ádám!

Oldalak

Feliratkozás RSS - Kollégium csatornájára